Aan de slag - Thuis met Lilian

Ga naar de inhoud.
Aan de slag

Je ziet en voelt aan alles dat er meer orde en structuur mag komen in je huis en leven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Welke volgorde, welk systeem werkt het beste voor jou (en je gezin)?

Wil je weten of mijn werkwijze aansluit bij jouw wensen, neem dan, geheel vrijblijvend, contact met mij op om een kennismakings- / groeigesprek in te plannen. We doen dat bij jou thuis of online, net wat goed voelt en duurt een half uurtje. Hierin bespreken we samen jouw knelpunten en wensen en wat voor jou een fijne aanpak / traject zou kunnen zijn.
In overleg neem ik op korte termijn weer contact met je op om te evalueren hoe de wederzijdse klik was en naar welk traject / pakket je eventuele voorkeur uitgaat. Daarbij maak ik een schatting van de uren die daarbij nodig zijn, rekening houdend met de hoeveelheid spullen en stappen die daarbij genomen moeten worden. Alles wordt geheel op maat uitgewerkt. Precies op jouw / jullie wensen & budget.
Ook een eenmalige sessie als Zaadje of Stekje, eventueel in combinatie met een telefonische Zonnestraal (hulplijn), valt onder de mogelijkheden. Mij per uur inhuren is ook mogelijk wanneer je liever geen pakket afneemt. Een live sessie neemt vaak zo`n 3 tot 4 uur in beslag.

Vervolgens maken we onze eerste live sessie afspraak om aan de slag te gaan. Hierbij heb jij altijd volledig de regie. Ik beslis of gooi niks weg zonder jouw toestemming. Door middel van vragen te stellen loods ik je door het proces.  De eerste stap is altijd het beslissen wat mag blijven en wat dus weg kan. Daarna kijken we samen naar een eventuele andere manier van organiseren / opbergen, zodat het leven met je spullen als een vloeiende beweging zal gaan. Ook de spullen die weg gaan sorteren we in kringloop, grofvuil / restafval en papier om het hele proces zo duurzaam mogelijk en met respect voor de aarde te laten verlopen. In overleg kan ik het afvoeren van de spullen voor mijn rekening nemen, zodat je al na één sessie resultaat ziet.
Lees hieronder meer over de pakketten.                       

Zaadje
Zaadje: Is een klein pakket, waarin we samen een uur bij je rondlopen en bespreken wat en waar jij hulp nodig hebt om weer meer rust en overzicht te krijgen. Samen kijken we naar de knelpunten. Zijn er teveel spullen? Hebben ze geen Thuis? Heb je genoeg of de juiste opbergruimte voor je spullen? etc. Je krijgt een verslag via de mail met daarin een stappenplan met tips en een huiswerkopdracht die jij zelf kan gaan uitvoeren. Om je groeikracht in te gaan zetten voor een blijvend resultaat neem ik na een maand weer contact met je op en bespreken we welke successen of knelpunten je bent tegen gekomen en of er behoefte is aan een vervolg traject.
De investering is € 75,00.
Stekje
Stekje: We gaan samen 2 x 4 uur aan de slag. Ik maak een stappenplan en samen maken we een aanzet. Tijdens het proces maak ik aantekeningen waar jij vervolgens mee verder kan. Een maand na de tweede sessie neem ik telefonisch contact met je op, hoe het is gegaan en of je zelf verder kan groeien met of zonder extra Zonnestralen. Deze optie kan ook 1 x een live sessie (van 4 uur) zijn en 4x een online sessie van een uur.
De investering is € 330,00 (€165,00 per sessie).
Boom
Boom: Dit is een pakket waarin we meerdere ruimtes of gebieden in huis kunnen aanpakken, inclusief een weekplanning (per dag uitgeschreven) om het huishouden en je leven buitenshuis in een meer ontspannende flow te laten plaatsvinden. Ook extra, geheel op jouw / jullie gezin uitgewerkte, op te hangen, hulpsheets (eventueel met pictogrammen voor de kinderen), zodat iedereen jullie nieuwe leven kan teruglezen. We gaan bij dit pakket 4 x 3 uur live aan de slag in een wat meer uitgesmeerd tijdsbestek van bijvoorbeeld 4 maanden met na twee weken na elke sessie een Zonnestraal moment.
De investering is € 600,00. (Eventueel in delen te betalen.)

Je kan natuurlijk meerdere Zaadjes of Stekjes afnemen / inkopen.
Aan de slag
Zonnestraal
Alle pakketten zijn voorzien van een Zonnestraal (hulplijn) van een half uur. Er kan altijd, naar behoefte, een extra Zonnestraal aan jouw pakket toe worden gevoegd om nog harder te kunnen groeien. Tijdens dit belmoment kan de voortgang en kunnen eventuele vragen / hobbels besproken worden, zodat jouw groeiproces niet stagneert.

Een Zonnestraal kost € 20,00 incl. naslagwerk per mail.
Zonder naslagwerk kost een Zonnestraal € 15,00.
Online
Advies & coaching online. Nieuwe tijd vraagt om nieuwe mogelijkheden. Dus kan je bij mij ook terecht voor een online sessie. We beginnen met een korte telefonische intake van 15 tot 30 minuten. Daarna stuur je mij foto`s van de situatie, waarmee ik aan de slag ga en een plan schrijf. Dan maken we een afspraak voor een online sessie van 60 minuten, waarin ik mijn advies en tips met je deel en je vragen kan stellen. Dat kan via WhatsApp beeldbellen of MDO beeldbellen.                                                                   

De investering is € 65,00.
Cheerleader
of de wens
Cheerleader Routine begeleiding:
Misschien heb je je huis prima op orde of na hard werken op orde gekregen en is het natuurlijk de wens het zo te houden. Soms kost dat ook de nodige aanpassing, maar het is zo jammer als je in je oude rommelige huis vervalt. Noem het je ”zwakke plek”.
Door je dagelijkse, routinematige handelingen je eigen te maken, krijg je grip op bepaalde plekken in huis, ik noem ze ook wel hotspots. Een plek die altijd maar spullen lijkt aan te trekken. Ik kan je door dit proces heen helpen.
Elke dag hebben wij kort, via Whatsapp, contact zodat jij in de flow blijft. Ik geef je de aanmoediging om door te gaan en grip te krijgen op die plek. Na het repeterende ritme, door dit dagelijks te doen, kan jij het na die periode helemaal zelf.
Ik ben voor 4 wekenlang elke dag je cheerleader en de investering is € 100,00.

De Wens: Lief mens, staar je alsjeblieft niet blind op de pakketten. Sommige mensen vinden het gewoon heel fijn en overzichtelijk, maar ik bied graag maatwerk dus neem gewoon contact met mij op om jouw wens en de mogelijkheden te bespreken. Want dat doe ik eigenlijk het allerliefst. En ik bied dan dezelfde groeikracht als je vindt beschreven in de pakketten. Want die energie zit gewoon in mij.  

Verder werk ik graag met een timer (wekker) om op tijd onze rust te pakken. Want… gun jezelf rust, uit rust komt kracht. En die kracht kan je tijdens je groeiproces goed gebruiken.
Ook vind ik het heel leuk, als je er voor open staat, om je te ondersteunen of inspireren in je opruimproces, door een kaartje te trekken uit een van mijn spirituele kaarten decks.
Het is mogelijk om in de avonduren een groeigesprek in te boeken en op zaterdag is het mogelijk een dagdeel in te boeken. Dus werk je de hele week / overdag ook dan komen we er wel uit. Je kan zowel  particulier als zakelijk (denk aan een PGB via de gemeente) bij mij terecht. Ook is het mogelijk, als je een groter pakket afneemt, om in termijnen te betalen. Zie het als een (eenmalige) investering waar je de rest van je leven plezier van zult hebben!

Ook geef ik workshops:
Bijvoorbeeld deze workshops:
“THUIS georganiseerd MET een moodboard”
Investering € 22,50.

Kijk voor de meest up-to-date data & meer informatie op mijn facebook pagina onder evenementen of neem contact met mij op.

Daarnaast houd ik geregeld een challenge op mijn social media kanalen. Klik hier voor mijn laatste blog erover.

Wil je de exacte data weten, volg mij dan op mijn social media kanalen.
Laten we
kennismaken
Terug naar de inhoud