Inspiratie - Thuis met Lilian

Ga naar de inhoud.
Inspiratie
Welkom op mijn pagina vol extra INSPIRATIE
Wat kan je hier zoals vinden:

  • De voor & na foto`s van opruim sessie s die ik deed om je te inspireren om ook aan de slag te gaan;
  • Mijn zelfgemaakte gift card;
  • De linkjes naar de podcasts (die ik vanaf eind april ga opnemen);
  • Printeble's  om jou opruim proces overzichtelijk, soepel en met een kleine beetje hulp, van mij dan, lekker te laten verlopen;
  • En in de nabije toekomst: een prachtig overzicht van plekken waar je met al die spullen die weg kunnen naar toe kan. Deze hebben mijn collega Ilanit Snoek en ik samengesteld n.a.v. een hele gezellige live op Insta.
  • En in de nabije toekomst hoop ik hier ook linkjes van bedrijven te plaatsen waar je fijn duurzaam kunt shoppen voor een meer bewust, ingericht en georganiseerd huis.

Green Grow Gift card
Met grote trots kan ik jullie mijn eigen "Green Grow Gift Card" presenteren. Al een feestje waard, joehoe!
Een duurzame, handgemaakte cadeaukaart om een ander of jezelf mee te verwennen.
Misschien een leuk weetje : Ik zal korte even uitleggen hoe de naam van de kaart is ontstaan: het is een duurzaam geproduceerd kaart gemaakt van recyclet (afval) papier ”Green”. In de kaart heb ik bloemzaadjes verwerkt vandaar de “Grow” (de achterkant kan je dus op een bordje op potje leggen). Als je het vervolgens water en licht geeft de juiste aandacht geeft zal het je bloemen schenken: 2 x plezier dus.
En door de “Card” bij mij in te wisselen krijgt de ontvanger d.m.v. coaching wat extra groeikracht om huis, huishouden of plannen weer in een fijne flow te laten lopen.

Het bedrag kan naar eigen keuze worden ingevuld. En word in mindering gebracht wanneer gebruik word gemaakt van een van de grotere pakketten. Maar een zonnestraal bel moment is er al vanaf € 15,00. Dus gun jij iemand of jezelf een ander soort cadeau dan denk ik dat dit een heel mooi duurzaam cadeau zal zijn.

Wil je iemand nou niet het gevoel geven dat het bij hem/ haar een rommeltje is? Vraag dan vooraf of hij /zij er blij mee zou zijn? Je schenkt iemand naast bloemen een mooi inzicht, het neemt geen fysieke plek in en kost de ontvanger ook geen nazorg het ontvangen te onderhouden, schoonmaken, verplaatsen etc.
green grow giftcard
Voor en na
Terug naar de inhoud